Дрехите Jack and Jones – бранд, любим в чужбина, но непознат за българина – историята на дрехите Jack and Jones

Познати ли са ти страхотните дрехи jack and jones? А представителят, която показва дрехи jack and jones изобщо ? Абстрахирайки се от това, че в България фирмата да не е сред най-популярните , си определено си заслужава да да разбереш повече за нейните артикули и да откриеш точно тези сред тях, които прилягат на собствения ти стил и светоусещане !

Дрехите Jack and Jones са познати не само в страните от Европа , но и в целия свят

Както можеш да разбереш и в предходния ни материал, определен за бранда , дрехите Jack and Jones успяват да си извоюват слава не само в ЕС , но и по целия свят . Брандът поддържа сътруднически връзки с редица компании , които са свързани от сходни замисли и които споделят еднакви ценности. Дрехите Jack and Jones са насочени към младежите и работещи хора, точно като теб, които следят модните трендове и се стремят оутфитът им да прилича именно на тях. Артикулите им съчетават изчистената визия с модерните понастоящем последните писъци на модата, за да бъдеш на тяхна страна за постоянно , като почитател и поддръжник .

Огромно разнообразие от дрехи Jack And Jones 1
Огромно разнообразие от дрехи Jack And Jones

Линията дрехи Jack and Jones Tech

Линията дрехи Jack and Jones Tech се опитва да предложи максимален комфорт за ежедневието , без, разбира се, да пренебрегва отличното качество на материалите , приложими за изработката им . Тъкмо в числото на точно тези дрехи Jack and Jones попадат предложенията за спорт на марката , които вероятно ще бъдат най-интересни за теб ! Провокирани от активния начин на живот , който създава хармония между спорта, модата и удобното облекло , дрехите Jack and Jones Tech са удачни за абсолютно всички условия на климата през пролетта, лятото, есента и зимата. Те ще бъдат подходящи за представителите на мъжкия пол, за които е важна добрата изработка и комфорта, обичат да спортуват , но не са готови да не обърнат нужното внимание на визията със стил . Всички дрехи Jack and Jones от точно тази серия са подходящи за дейности навън и сред природата , а прибавените орнаменти са новаторски и имат за цел да ти помогнат в най-голяма степен , когато си в точно такава обстановка.

Стилът дрехи Jack and Jones Premium

Дрехите Jack and Jones Premium се отличават с изчистен стил и се обусловят на ослепителни облекла и артикули, разпознаваеми като „икони“ в общественото пространство . Прекрасно известната класика е съчетана с актуални елементи , от съвременните трендове .

Изберете дрехи Jack And Jones 2
Изберете дрехи Jack And Jones

В началото дрехите Jack and Jones са били главно дънки

В годините след създаването на компанията , дрехите Jack and Jones са главно дънки, тъй като денимът вече е трайно установен на световните пазари и се предлага в най-разнообразни вариации. И до ден днешен , дънките се предлагат в различни цветове и нюанси , избелени , по-малко или повече скъсани, по-прилепнали за краката и дупето, от вида „skinny fit“ и “slim fit”, често срещните модели „regular fit“ и т.н.. Това е и начинът, по който брандът съумява да се утвърди в световен мащаб и да си отвоюва мястото до останалите преуспели производители на дънково облекло. В последните години , компанията налага на пазара колекцията дрехи Jack and Jones Jeans Intelligence, която преосмисля водещата насока на дънковите облекла и цели да ги направи по-евтини за всеки човек . Главното, на което държи , е най-вече високото качество, грабващият дизайн и майсторството на изработка.

Стилът дрехи Jack and Jones Core

Дрехите Jack and Jones Core ще те пренесат в градската улична култура . Традиционни за дрехите Jack and Jones Core са наличието на много графики , които приличат на улични рисунки, които се използват при направата им, и иновативните орнаменти. Материите са висококачествени , а основните гами от цветове – изчистени , за да може орнаментите да изпъкнат по-контрастно. Линията дрехи Jack and Jones Core комбинира формалната и ежедневната визия чрез модели , като „anti-fit“ дънки, блузи с къс ръкав с изобразени картинки, характеризиращи културата на улицата, суитшърти , обувки и тънки пуловери. Иновативната визия на дрехите Jack and Jones се постига благодарение на изрязани шевове и редица други технически орнамента, малка гама от цветове, естествени нюанси, комбинирани с дръзки, ярко изпъкващи цветове, които провокират интереса и неминуемо не остават без внимание. Линията дрехи Jack and Jones Core отговаря на търсенията на младежите от мъжки пол, които се водят от трендовете в модата. Начинът на живот в града и динамичният живот личи ясно , съдейки по визията им .

Разнообразие от дрехи Jack And Jones 3
Разнообразие от дрехи Jack And Jones

От създаването си до днес дрехите Jack and Jones са развити чрез пет автономни линии

От създаването си до днес дрехите Jack and Jones са преминали през пет авторски линии на бранда – дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, дрехите Jack and Jones Premium, дрехите Jack and Jones Originals, дрехите Jack and Jones Core и дрехите Jack and Jones Tech. Заедно, всички те целят да съберат на едно място абсолютно всички оутфитове, възгледи и идеи , но се различават помежду си , за да прилягат на разнообразните предпочитания и стилове на обличане .

Най-добрите дрехи Jack And Jones 4
Най-добрите дрехи Jack And Jones

Серията дрехи Jack and Jones Vintage Originals

Дрехите Jack and Jones Originals са подтикнати от поп културата на града – стилът е любопитен и много различен , от него лъха радост , а вдъхновението за тях е взета от най-модерните трендове . Те са висококачествени и обединяват в себе си съчетания от цветове и стилове , които ти дават шанса да изградиш всяка визия така, както на теб ти харесва ! Дрехите Jack and Jones Originals са безцеремонни и смели , които отиват на хората , които не се боят да се откроят сред тълпата . Подходящи са за мъжете с идеи, които много често комбинират различни начини на обличане в елементите и детайлите на дрехите си. Колекцията Jack and Jones Originals включва многоцветни облекла , като щамповани тениски , ежедневни блузи , суитшърти и дънкови облекла.

Вземи идея за начина си на обличане

Успяхме ли да провокираме твоето внимание ? Силно очакваме да е по този начин! Дрехите Jack and Jones са изработени с много внимание към употребяваните платове и създадените детайли , за да съчетаят различните начини на обличане и уникалната индивидуалност, която да ти се хареса и да подбираш сред многобройните оферти. Фирмата истински заслужава да бъде оценена и в България по способа, по който се е наложила и в другите държави.

Вижте още останалите ни модели и комбинации от дрехи :

обувки Jack & Jones
маратонки Аdidas Адидас
маратонки Jordan
анцузи Nike
тениски Nike

Нашият каталог с  дрехи Jack And Jones 5
Нашият каталог с дрехи Jack And Jones
Каталог дрехи Jack And Jones 6
Каталог дрехи Jack And Jones
Оферти за дрехи Jack And Jones 7
Оферти за дрехи Jack And Jones
Ефектни дрехи Jack And Jones 8
Ефектни дрехи Jack And Jones
Изберете нашите дрехи Jack And Jones 9
Изберете нашите дрехи Jack And Jones

Дрехите Jack and Jones са познати не само в страните от Европа , но и в целия свят
Линията дрехи Jack and Jones Tech
Стилът дрехи Jack and Jones Premium
В началото дрехите Jack and Jones са били главно дънки
Стилът дрехи Jack and Jones Core
От създаването си до днес дрехите Jack and Jones са развити чрез пет автономни линии
Серията дрехи Jack and Jones Vintage Originals
Вземи идея за начина си на обличане

Leave a Reply