Какво трябва да разберем относно различните типове автогуми съобразно необходимите ви параметри

Автогумите определено са едни от най-съществените съставни части за вашия автомобил. Вашите автогуми играят решаваща роля за придаването на максимално удобство и свобода при контрола на превозния автомобил, и обещават безопасността , спрямо автогумите, както на шофьора , така и на всички околни . Когато искате да реализирате тези планове обаче, е нужно да заложите на изрядните автогуми. В следващите редове ще разгърнем съществените фактори, които е добре да се вземат под внимание при спирането в избора . Като допълнение, ще ви покажем няколко полезни указания относно следващите действия по поставяне, така че всичко да премине по със сигурност най-гладкия и доброкачествен начин за вас.

Зимни възможности за автогуми

– те са пригодени да обещаят стандартното превозване на автомобила в труднопроходими зимни обстановки , нерядко включващи фактори като влажни улици , заснежавания и заледена настилка. Имайки предвид тези обстоятелства са снабдени каучукова смес , разполагаща с наложителната разтегливост при ниски температурни нива и гарантираща точното сцепление с пътната настилка. Зимните автогуми стандартно се слагат през октомври или ноември и се сменят пролетно време, когато със сигурност знаем , че студът и виелиците са със сигурност приключили .

Най-добрите автогуми 1
Най-добрите автогуми

Бързо получаване

– получаването на продуктите от сайта ни нормално се реализира веднага в рамките на другия работен ден. Евентуално ако този тип гуми липсва в склада ни и е добре в този момент да се внесе от Германия, времето е до 10 работни дни.

Препоръки след монтирането на автогумите

след поставянето – след закачането на гумите , обръщайте внимание неизменно да поглеждате състоянието на автогумите. Забелязвайте външни променени нива в налягането им, външни белези , неизправности и възможни евентуално не много хубави знаци . Ако се сблъскате с подобни, бързо вземете необходимите мерки , за да се подсигурите безаварийно придвижване .

Автогуми – съвети по извършването на монтажа

Следвайки логиката след сдобиването с чисто нови автогуми, настъпва време и за техния монтаж на съответното превозно средство. В този момент също има изпитани полезни процедури, които би било удачно да следвате . Осведомете се кои биха могли да са те в продължението на тези редове :

доверете се на професионалисти – поставянето на автогуми е операция, която трябва да се извършва само и единствено от монтьори, работещи в професионални сервизи. Не импровизирайте да осъществявате планове самостоятелно, защото всяка лошо поставена автогума е възможно по-нататък да бъде причина за много неприятни неприятности по пътя.

задните автогуми в изрядно състояние – задните колела принципно не са свързани с кормилното управление на автомобила, което прави сцеплението с пътната настилка много по-трудно. В този ред на мисли е добре отзад да да се прикачат по-новите или стабилни автогуми със сигурност гарантиращи ефективен контрол върху превозното средство и избягването на опасните случки при управление .

Видове автогуми 2
Видове автогуми

Летни разновидности автогуми

– подхождат идеално на метеорологичните обстоятелства по време на жаркия пролетно – летен етап у нас . Изделията , от които са направени те, не позволяват изхабяване при силни скорости, или пък проблеми причинено от жаркото слънце . Слагайки на автомобила си летни автогуми, бихте могли да бъдете убедени , че те ще се запазят в перфектно състояние за значително дълъг период от време .

Подходящи за всеки сезон автогуми Изработени с умисъл да се прескочи затормозяващата и неприятна за много шофьори на автомобили подмяна на автогумите на всеки шест месеца. Дори и да не успяват изцяло да компенсират зимните или летните такива, те комбинират голяма част от характеристиките на двата варианта и обещават постигането на нужните равнища на сигурност при управление на автомобила. От една страна всесезонните автогуми предоставят изрядното придвижване на колата през зимата, а от друга – са издръжливи на познатите летни жеги .

Вижте автогуми 3
Вижте автогуми

Идеално ниво

– доказаното качество на автогумите и не само, присъстващи в сайта на сайта ни, е напълно гарантирано . Всеки вид артикули се внасят направо от Германия и съответстват на най-актуалните Евро стандарти за сигурност и сигурност при управление .

Вие сте на ход да видите нашите варианти за автогуми

Помогнете си с предложенията на сайта ни и намерете точните автогуми за въпросното превозно средство ! Вижте и останалите ни предложения:

гуми
Автогуми
зимни гуми
Летни Гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Качествени автогуми 4
Качествени автогуми
Голямо разнообразие автогуми 5
Голямо разнообразие автогуми
Най-добрите на пазара автогуми 6
Най-добрите на пазара автогуми
Разновидности автогуми 7
Разновидности автогуми
Вижте нашите автогуми 8
Вижте нашите автогуми
Най-предпочитаните автогуми 9
Най-предпочитаните автогуми

Зимни възможности за автогуми
Бързо получаване
Препоръки след монтирането на автогумите
Автогуми – съвети по извършването на монтажа
Летни разновидности автогуми
Идеално ниво
Вие сте на ход да видите нашите варианти за автогуми

Leave a Reply