Пролетни вълнения в актуалните за детски рокли

Готови сме да ви срещнем с най-новата серия детски рокли на „Точици“ , създадена от ефирни и добре пасващи десени удачни за непрекъсващи игри , както и за изискани дни. Пъстротата на дребните детайли ще ви пренесе в приказен свят от вълшебства и да се прехласнете по пролетните детски рокли.

За марката „Точици“

„Точици“ е производител модерни детски дрехи, играчки, аксесоари – всичко от което един малчоган изпитва потребност . Вече над десет години неуморно ни изненадват с качествени и излъчващи стил разновидности на достъпни цени. Както всеки пролетен сезон и сега новите модели са подбрани в детски рокли за малките госпожици и официални ансамбли за младите мъже .

По какъв начин ще можем да ги потърсим?

Фирмени магазини в цялата територия на страната и виртуалното пространство за пазар предлагат широк подбор от стоки за преобразяването на визията от 0 до 14-годишна възраст, и естествено играчки, развиващи творческото мислене по време на лудориите . Бихме могли да попаднем на всичко което ни трябва – от бельо, пижами и спортни комплекти до тържествени детски рокли и костюми допълнени с модерните аксесоари за сезона . Играчките, като най-добри детски приятели другари на детето , им е отредено централно място в обектите на фирмата.

детски рокли 1 Голямо разнообразие от
детски рокли

Участвайте в играта на „Точици“

Когато се отбиете в който и да е от магазините на бранда в цялата страна и си купите някоя от пролетните ни детски рокли, дъщеричката ви има възможността да играе на специален флипер , поставен в магазина. При отбелязване на определено количество точки, спечелвате допълнителни интригуващи награди . Знаете, че за марката детското мнение е ценно . Бихте могли да оставите ваш или детски коментар за вашата дреха в страницата ни във фейсбук .

Детски рокли до 2-годишна възраст

Още от дълбоко минало и до днес роклята се смята за образ на женственост и кокетност . От най-крехка възраст така ни учат да усещаме себе си прекрасните модели рокли. Роклите за бебета до навършени 2 години, са комбинация прекрасни багри с доброкачествени изработки, осигуряващи безгрижието на детето . Страхотно решение са типа детски рокли с анимационни герои . Тази с Елза, също като героинята , е хит сред детската публика . Несъмнено , имаме оферта и за обожателите на другата рисувана звезда – Ана. Моделът на Ана е от памучен плат и с вълнисти елементи около вратлето . За максимална шикозност , се предлага комбинация с бежаво сако. Друга идея за най-малките ни приятели са искрящите детски рокли с цветя изрязани ръкави . Закачливо раздвижени и с закопчаване от фронтална страна , роклите са идеално вписващи се в вечно продължаващите летни приключения .

детски рокли 2 Голямо разнообразие от  
детски рокли

Детски рокли за всеки ден

Момичетата обичат да изглеждат необичайни , удачно решение на проблема са ежедневните детски рокли. Напълно подходящ избор е разбира се роклята с пандели. Изработката е от лен и памук с най-високо качество, а завършващите визията панделки са сътворени по модел на детска рисунка . Плата се спуска леко под талията и дава възможност за спокойни движения. Друго атрактивно предложение е вида рокля с Мики Маус и пола от воали . Уникалната апликация създава различна визия , а пачката от ефирни воали и мек тюл допълва закачливата нотка. Този модел може да закупите в червено, жълто и розово. Добър за всекидневието на всяка млада дама се оказват джинсените модели детски рокли с къси ръкави. С какаово кафяв нюанс , мека материя и дължина спускаща се до коляното, ще стане любима на всяка млада дама . Измислена за неспирни детски веселби и танци до безкрай. Не можем да не отдадем внимание и на роклята-гащеризон с пола и колан. Заинтригуващ десен, допълнен с бродерии в долната част на полата, джобче в предната част и няколко жужащи пеперуди украсяващи колана. Изящният розов цвят придава ефирност . Без значение с кой от разновидностите на детски рокли от новата колекцията на марката да ощастливите вашата млада дама, няма да сгрешите .

детски рокли 3 Голямо разнообразие от  
детски рокли

Загриженост към децата

Ушити единствено в родината , с първокачествени истински материали и феерични шарки и оригинални детайли, детски рокли на марката са като изкарани от вълшебен свят . В случай че искате да обогатите роклите с още аксесоари , имате възможността да разгледате и изложените шапки, очила, чантички и орнаменти за коса, които са пълен унисон с пролетните течения . Разгледайте и последните пролетни колекции дрехи и аксесоари за младите господа.

Други наши продукти:

Бебешки рокли
Блузи за момичета
Детски рокли
Детски клинове
Бебешки клинове
Долнище за бебета
Детски долнища
Детски блузи
Бебешки дрехи
Детски якета
Детски раници
Детски дрехи за момичета
Детски анцузи
Бебешки играчки
Детски пижами
Бебешки бодита
Бебешки комплекти
Детски комплекти
Комплекти за изписване за момче
Комплекти за изписване за момиче

детски рокли 4 Голямо разнообразие от  
детски рокли
детски рокли 5 Голямо разнообразие от  
детски рокли
детски рокли 6 Голямо разнообразие от  
детски рокли
детски рокли 7 Голямо разнообразие от  
детски рокли
детски рокли 8 Голямо разнообразие от  
детски рокли

Пролетни вълнения в актуалните за детски рокли
За марката „Точици“
По какъв начин ще можем да ги потърсим?
Участвайте в играта на „Точици“
Детски рокли до 2-годишна възраст
Детски рокли за всеки ден
Загриженост към децата

детски рокли

Leave a Reply